Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SeaBird Scott Touring Kayak

Color
Yellow
1,149.79 EUR (950.24 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Last 1 db in stock
Manufacturer: SeaBird
Model: SEA00026

Description

A Seabird Designs R Scott MV HDPE túrakajak tökéletes társ azoknak, akik új vízi horizontokat szeretnének felfedezni. A túrázók számára tervezett kajakot magas sűrűségű polietilén (HDPE) anyagból készítették, ami erős és tartós, és ellenáll a tengeri környezetnek. Ez a túrakajak a akár a haladó kajakosok igényeit is kielégítő, mivel akár többnapos kirándulásra is alkalmas a hajó.

Az R Scott MV túrakajak egyensúlyt teremt a sebesség, a manőverezhetőség és a stabilitás között. A kajak elegáns és áramvonalas kialakítása segíti a könnyű vízfekvést, míg tágas tárolórekesze elegendő helyet a felszerelés számára. A kajak 5,25 méter hosszú és 56 centiméter széles, így stabil, ugyanakkor gyors.

A felhúzható szkeggel és állítható lábtámasszal felszerelt túrakajak a kényelem és a vezérlés tökéletes kombinációját nyújtja. A szkeg segít a kajak egyenesben tartásában, ami könnyebbé teszi a szeles vagy hullámzó körülmények közötti evezést. Az állítható lábtámaszok lehetővé teszik a kajakos számára, hogy optimális lábpozíciót találjon, csökkentve a fáradtságot és biztosítva a helyes technikát.

A Seabird Designs R Scott MV HDPE túrakajak emellett egy könnyen hozzáférhető tárolórekeszt kínál, amelyhez akár evezés közben is hozzá lehet férni. A kajaknak ezenkívül bőséges fedélzeti területe van, így tökéletes választás hosszabb expedíciókhoz.

Összességében a Seabird Designs R Scott MV HDPE túrakajak jól tervezett és sokoldalú kajak, amely ideális túra szerelmeseinek, akik stílusosan és kényelmesen szeretnének új vizeket felfedezni. Legyen szó nyugodt tavakon vagy kihívást jelentő nyílt vizeken evezésről, ez a kajak biztosítja a tökéletes élményt.

 

Material Three-layer HDPE polyethylene
Length 525 cm
Width 56 cm
Depth 32 cm
Cockpit size 82×39.5 cm
Volume 324 liters
Weight 27 kg
Kayaker's weight 70-90 kg
Capacity 140 kg
Front storage round lid 25 cm (10''); screw lid 15 cm
Rear storage oval lid 32.5 cm (13''); round lid 15 cm (6'')
Equipment adjustable footrest | Power Pedals PRO XI9 | ergonomic seat | fin (skeg)
Colors yellow, red, lime green
Designer Ingvar Ankervik/VKV
Product Developer Len Ystmark

 

 

 

Lenght Longer than 5 meters
Width Between 45-60 centimeters
Manouvering With skeg
Material Three Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.