Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roto Verve Weekend Raft Kayak

Color
White-green
997.79 EUR (824.62 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Can be ordered
Manufacturer: Roto
Model: ROT00077

Description

ROTO Attivo

A ROTO több mint 70 éves hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás. A központ Szlovéniában van. A termelést 7 gyárban szervezik különböző európai országokban. A cég több mint 450 embert foglalkoztat, árbevétele 60 millió euró volt. A ROTO a világ 55 országába exportálja termékeit. A Pavlinjek család által irányított vállalat termékei minőségével világszerte hírnevet szerzett.

A cég fő termelési szegmensei a sport, a mezőgazdaság, az ipar és a kertészet. A műanyag kompozitok és a legújabb gyártási technológiák felhasználásával a ROTO kajakokat, kenukat és nagy teljesítményű motorcsónakokat is gyárt.

Az egyedi fröccsöntő (rotomod) technológiával gyártott ROTO termékek az ipari szektorok széles skáláját szolgálja ki, beleértve az építőipar, az autóipar, a hajózás, a logisztika, és a mezőgazdaság, ahol az ide tartozó gépek kisebb-nagyobb alkatrészei gyártását végzi.

A ROTO azon dolgozik, hogy növelje termékei értékét azok dizájnjának fejlesztésével, az anyagok és a modern gyártási technológiák intelligens használatával, valamint a kiváló minőségű gyártás biztosításával.

Verve 310

A Verve 310 egy verhetetlen crossover kajak. A roto tervezői a Verve esetében is mindent elkövettek annak érdekében, hogy a hajó legszélesebb körben legyen kompromisszummentesen használható. Az eredmény egy hajó ami megállja a helyét a komolyabb vadvizi folyókon, de akár síkvizi evezésre is alkalmas. Ha valaki egy hajóval szeretné felfedezni a sebes folyású folyók zúgóit, és nyugodtabb vízfelületeit a Verve tökéletes választás lesz számára. A multifunkcionalitásának kulcsa egyrészről hajótest alakja, amely inkább hasonlít egy vadvizi kajakra, másrészről a beépített szkeg (opcionális) amely használatával akár hosszabb egyenes szakaszok is könnyen teljesíthetők. A belső felszereltsége, kipárnázottsága, maximális biztonságot, és kényelmet biztosít a zúgókon. A hajót mindenkinek ajánljuk, aki szerelmese az ismeretlen, különleges vízfelületek felfedezéseinek.

 

 

Lenght Shorter than 4 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering With skeg
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.