Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roto Sea Star Weekend Sit On Top Kayak

Color
1,013.69 EUR (837.76 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Last 1 db in stock
Manufacturer: Roto
Model: ROT00069

Description

ROTO Attivo

A ROTO több mint 70 éves hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás. A központ Szlovéniában van. A termelést 7 gyárban szervezik különböző európai országokban. A cég több mint 450 embert foglalkoztat, árbevétele 60 millió euró volt. A ROTO a világ 55 országába exportálja termékeit. A Pavlinjek család által irányított vállalat termékei minőségével világszerte hírnevet szerzett.

A cég fő termelési szegmensei a sport, a mezőgazdaság, az ipar és a kertészet. A műanyag kompozitok és a legújabb gyártási technológiák felhasználásával a ROTO kajakokat, kenukat és nagy teljesítményű motorcsónakokat is gyárt.

Az egyedi fröccsöntő (rotomod) technológiával gyártott ROTO termékek az ipari szektorok széles skáláját szolgálja ki, beleértve az építőipar, az autóipar, a hajózás, a logisztika, és a mezőgazdaság, ahol az ide tartozó gépek kisebb-nagyobb alkatrészei gyártását végzi.

A ROTO azon dolgozik, hogy növelje termékei értékét azok dizájnjának fejlesztésével, az anyagok és a modern gyártási technológiák intelligens használatával, valamint a kiváló minőségű gyártás biztosításával.

Sea Star 445

A Sea Star esetében is észrevehetjük, hogy a tervezők megpróbáltak valami egyedit alkotni. A tervezés során egyesítették a tengeri túrakajakok, és a sit on top kajakok jó tulajdonságait. A végeredmény a kiváló vonalvezetésű, gyors, stabil, biztonságos sit on top kajak, aminek kiemelkedő az egyenesfutása. A roto Attivo úgy gondolja a Sea Star egy hiánypótló megoldás amit mindenképp érdemes kipróbálni

 

 

 

Lenght Between 4-5 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering None
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.