Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roto Lol 1 Fishing Sit On Top Kayak

Color
876.08 EUR (724.03 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Can be ordered
Manufacturer: Roto
Model: ROT00001

Description

ROTO Attivo

A ROTO több mint 70 éves hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás. A központ Szlovéniában van. A termelést 7 gyárban szervezik különböző európai országokban. A cég több mint 450 embert foglalkoztat, árbevétele 60 millió euró volt. A ROTO a világ 55 országába exportálja termékeit. A Pavlinjek család által irányított vállalat termékei minőségével világszerte hírnevet szerzett.

A cég fő termelési szegmensei a sport, a mezőgazdaság, az ipar és a kertészet. A műanyag kompozitok és a legújabb gyártási technológiák felhasználásával a ROTO kajakokat, kenukat és nagy teljesítményű motorcsónakokat is gyárt.

Az egyedi fröccsöntő (rotomod) technológiával gyártott ROTO termékek az ipari szektorok széles skáláját szolgálja ki, beleértve az építőipar, az autóipar, a hajózás, a logisztika, és a mezőgazdaság, ahol az ide tartozó gépek kisebb-nagyobb alkatrészei gyártását végzi.

A ROTO azon dolgozik, hogy növelje termékei értékét azok dizájnjának fejlesztésével, az anyagok és a modern gyártási technológiák intelligens használatával, valamint a kiváló minőségű gyártás biztosításával.

LOL 300

A LOL 300 egy olyan projekt eredménye, ahol a roto Attivo a biztonságot, és a könnyű kezelést tűzte ki célúl. A roto Attivo tervezőitől megszoktuk, hogy nem szeretik szűkíteni a kajakozni vágyók körét, csak azért, mert a kajakos alacsonyabb, magasabb, karcsúbb, vagy testesebb. A LOL 300 magas felépítése miatt még a kifejezetten nagydarab kajakosok számára is kényelmes, és megfelelő felhajtő erőt biztosít. Stabilitása maximálva van, akár fel is lehet benne állni. A sit on top kialakítás az eddig ismert kialakítású kajakok közül a legbiztonságosabb, hiszen szinte kizárt, hogy víz kerüljön a hajótestbe. A könnyű kezelés a LOL 300 esetében nem csak a vizen hanem a szárazon is megcáfolhatatlan, hiszen a LOL 300 egy nagyobb átmérőjű kerékkel van szerelve, ami a parton nagyon megkönnyíti a hajó mozgatását.

 

 

Lenght Shorter than 4 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering None
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.