Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roto Dalmatic Basic Sit on Top Kayak

Color
Dark blue
502.90 EUR (415.62 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Can be ordered
Manufacturer: Roto
Model: ROT00033

Description

ROTO Attivo

A ROTO több mint 70 éves hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás. A központ Szlovéniában van. A termelést 7 gyárban szervezik különböző európai országokban. A cég több mint 450 embert foglalkoztat, árbevétele 60 millió euró volt. A ROTO a világ 55 országába exportálja termékeit. A Pavlinjek család által irányított vállalat termékei minőségével világszerte hírnevet szerzett.

A cég fő termelési szegmensei a sport, a mezőgazdaság, az ipar és a kertészet. A műanyag kompozitok és a legújabb gyártási technológiák felhasználásával a ROTO kajakokat, kenukat és nagy teljesítményű motorcsónakokat is gyárt.

Az egyedi fröccsöntő (rotomod) technológiával gyártott ROTO termékek az ipari szektorok széles skáláját szolgálja ki, beleértve az építőipar, az autóipar, a hajózás, a logisztika, és a mezőgazdaság, ahol az ide tartozó gépek kisebb-nagyobb alkatrészei gyártását végzi.

A ROTO azon dolgozik, hogy növelje termékei értékét azok dizájnjának fejlesztésével, az anyagok és a modern gyártási technológiák intelligens használatával, valamint a kiváló minőségű gyártás biztosításával.

Dalmatic

Dalmatic a roto Attivo legrövidebb sit on top kajakja. A gyártóra jellemző, hogy nem félnek a formabontó kialakításoktól, és nem ismernek kompromisszumot a cél érdekében. A Dalmatic-ot úgy alkották meg hogy 272 cm-es hossza ellenére egy nagyobb termetű kajakos kényelmesen tudja használni. Ami elsőre látható, hogy a kajak széles, stabil, és az átlagos sit on top kajakokhoz képest magasabb építésű. A Dalmatic tökéletesen alkalmas zegzugos partszakaszok, nádassal fedett tavak csatornáiban barangoláshoz, vagy akár elhagyott holtágakban történő horgászathoz. három verzióban rendelhető: Basic, Weekend, Fishing

 

 

 

Lenght Shorter than 4 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering None
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.