Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roto Canoe Canadier 4 Explorer

Color
Red
1,341.47 EUR (1,108.65 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Last 1 db in stock
Manufacturer: Roto
Model: ROT00039

Description

ROTO Attivo

A ROTO több mint 70 éves hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás. A központ Szlovéniában van. A termelést 7 gyárban szervezik különböző európai országokban. A cég több mint 450 embert foglalkoztat, árbevétele 60 millió euró volt. A ROTO a világ 55 országába exportálja termékeit. A Pavlinjek család által irányított vállalat termékei minőségével világszerte hírnevet szerzett.

A cég fő termelési szegmensei a sport, a mezőgazdaság, az ipar és a kertészet. A műanyag kompozitok és a legújabb gyártási technológiák felhasználásával a ROTO kajakokat, kenukat és nagy teljesítményű motorcsónakokat is gyárt.

Az egyedi fröccsöntő (rotomod) technológiával gyártott ROTO termékek az ipari szektorok széles skáláját szolgálja ki, beleértve az építőipar, az autóipar, a hajózás, a logisztika, és a mezőgazdaság, ahol az ide tartozó gépek kisebb-nagyobb alkatrészei gyártását végzi.

A ROTO azon dolgozik, hogy növelje termékei értékét azok dizájnjának fejlesztésével, az anyagok és a modern gyártási technológiák intelligens használatával, valamint a kiváló minőségű gyártás biztosításával.

Canadier

A Canadier egy már klasszikusnak mondható túrakenu forma. A Canadier népszerűségét a széles felhasználhatósága, és nagy kapacitása, pakolhatósága adja. A Canadier családnak a rövidebb tagja 455 cm hosszú, ami két, illetve három személy részére nyújt kényelmet. A nagyobb testvére 525 cm hosszú ami 4, illetve 5 személyes változatban rendelhető. A Canadier kenuk 3 rétegű polietilénből készülnek, ahol a külső réteg a mechanikai hatásoktól védi a hajó szerkezetét, a habosított, és belső réteg pedig a súlyának minimalizálása mellett a megfelelő szerkezeti merevséghez járul hozzá. A hajók mindegyike rendelhető polietilén, és fa/hevederes ülésekkel. A Canadiert egyaránt ajánljuk folyókra, tavakra, és nyugodtabb tengeri túrákra.

 

 

 

Lenght Longer than 5 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering None
Material Three Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.