Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roto Buran Expedition 430 Touring Kayak

Color
Pattern
1,180.26 EUR (975.42 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Can be ordered
Manufacturer: Roto
Model: ROT00006

Description

ROTO Attivo

A ROTO több mint 70 éves hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás. A központ Szlovéniában van. A termelést 7 gyárban szervezik különböző európai országokban. A cég több mint 450 embert foglalkoztat, árbevétele 60 millió euró volt. A ROTO a világ 55 országába exportálja termékeit. A Pavlinjek család által irányított vállalat termékei minőségével világszerte hírnevet szerzett.

A cég fő termelési szegmensei a sport, a mezőgazdaság, az ipar és a kertészet. A műanyag kompozitok és a legújabb gyártási technológiák felhasználásával a ROTO kajakokat, kenukat és nagy teljesítményű motorcsónakokat is gyárt.

Az egyedi fröccsöntő (rotomod) technológiával gyártott ROTO termékek az ipari szektorok széles skáláját szolgálja ki, beleértve az építőipar, az autóipar, a hajózás, a logisztika, és a mezőgazdaság, ahol az ide tartozó gépek kisebb-nagyobb alkatrészei gyártását végzi.

A ROTO azon dolgozik, hogy növelje termékei értékét azok dizájnjának fejlesztésével, az anyagok és a modern gyártási technológiák intelligens használatával, valamint a kiváló minőségű gyártás biztosításával.

Buran:

A roto Attivo egyik legnépszerűbb egyszemélyes hajója a Buran. Az elmúlt években a Buran annyira népszerű lett, hogy egész családdá bővült. A Buran család tagjai, a klasszikus 430, a kifejezetten nagytermetű kajakosokra tervezett 488, és a leghosszabb kifejezetten hosszú távra tervezett 520. A Buran családra jellemző, hogy különböző felszereltséggel lehet megrendelni, így a vásárló kiválaszthatja, hogy Basic, Weekend, vagy Expedition felszereltséggel szeretné a hajót használni.

430

Klasszikus tengeri túrakajak. A 430-as a közepes méretű kajakok csoportjába sorolható. Ebben a hajóosztályban minden gyártó, beleértve a roto Attivo-t is azon dolgozik, a tervezés során hogy lehet a sebességet, a stabilitást a fordulékonyságot, tárolókapacitást mind a legjobb minőségben teljesíteni. A Buran 430 a Buran család legrégebbi, legkiforrottabb modellje, ahol a fenti tulajdonságok mind teljesülnek. A sebesség sok esetben a stabilitással ellentétesen változik. A Buran tervezésénél a hajótestet úgy faragták, hogy minél magasabb legyen a másodlagos stabilitása azaz a sebesség és a stabilitás is maximális lehessen.

Lenght Between 4-5 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering With rudder
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.