Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roto Buran 488 Expedition Touring Kayak

Color
1,372.99 EUR (1,134.70 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Last 1 db in stock
Manufacturer: Roto
Model: ROT00048

Description

ROTO Attivo

A ROTO több mint 70 éves hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás. A központ Szlovéniában van. A termelést 7 gyárban szervezik különböző európai országokban. A cég több mint 450 embert foglalkoztat, árbevétele 60 millió euró volt. A ROTO a világ 55 országába exportálja termékeit. A Pavlinjek család által irányított vállalat termékei minőségével világszerte hírnevet szerzett.

A cég fő termelési szegmensei a sport, a mezőgazdaság, az ipar és a kertészet. A műanyag kompozitok és a legújabb gyártási technológiák felhasználásával a ROTO kajakokat, kenukat és nagy teljesítményű motorcsónakokat is gyárt.

Az egyedi fröccsöntő (rotomod) technológiával gyártott ROTO termékek az ipari szektorok széles skáláját szolgálja ki, beleértve az építőipar, az autóipar, a hajózás, a logisztika, és a mezőgazdaság, ahol az ide tartozó gépek kisebb-nagyobb alkatrészei gyártását végzi.

A ROTO azon dolgozik, hogy növelje termékei értékét azok dizájnjának fejlesztésével, az anyagok és a modern gyártási technológiák intelligens használatával, valamint a kiváló minőségű gyártás biztosításával.

Buran:

A roto Attivo egyik legnépszerűbb egyszemélyes hajója a Buran. Az elmúlt években a Buran annyira népszerű lett, hogy egész családdá bővült. A Buran család tagjai, a klasszikus 430, a kifejezetten nagytermetű kajakosokra tervezett 488, és a leghosszabb kifejezetten hosszú távra tervezett 520. A Buran családra jellemző, hogy különböző felszereltséggel lehet megrendelni, így a vásárló kiválaszthatja, hogy Basic, Weekend, vagy Expedition felszereltséggel szeretné a hajót használni.

488

A Buran 488-ról túlzás nélkül állíthatjuk, hogy hatalmas kajakosok számára lett tervezve. A hatalmas alatt a Szlovén gyártó mind a kajakos magasságát, mind a tömegét érti. A hajó beülője mind széltében, mind hosszában az átlagosnál nagyobb, így a ki-be szállás még nagyobb termetű vagy akár teljes szabad mozgásában korlátozott kajakos számára is kényelmes. A gyártó kiemeli, hogy az orr része olyan nagy, hogy akár egy 47-es lábú kajakos is kényelmesen elfér. A hajó méretei miatt a tárolókapacitása  kimagasló, sebessége, és stabilitása 430-as testvérénél magasabb.

 

Lenght Between 4-5 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering With rudder
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.