Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roteko Twin Touring Kayak

Color
Yellow-green
891.15 EUR (736.49 EUR + VAT)
Availability: Last 1 pcs in stock
Manufacturer: Roteko
Model: ROK00011

Description

Roteko

A Krakkótól nem messze honos lengyel Roteko cég több mint tíz éve gyűjt tapasztalatokat a rotomod eljárásként ismert polietilén hajók gyártásában. A Roteko abban különleges, hogy saját maga tervezi termékeit és készíti a termékek gyártásához a szerszámokat, formákat, és gépeket. Üzemükben extrudálják, színezik, keverik, granulálják és porítják az alapanyagokat, majd rotációs formázással és fröccsöntéssel állítják elő a késztermékeket. A Roteko törekvése a gyártás szinte minden folyamatának egy kézben tartása, ezzel a cég kitettségének csökkentése, a gyártási költségek optimalizálása, és kiváló ár-érték arányú termékek előállítása. Kajakokat 2010 óta készítenek, mára leginkább erre szakosodtak. A megfelelően magas színvonal elérése érdekében folytonosan dolgoznak a technológia és a géppark fejlesztésén, illetve a dolgozók képzésén. Mindezek hajtóereje a munkájuk iránti elkötelezettségből eredő elégedettség, és a szándék, hogy teljesítsék vásárlóik kívánságait.

Twin kétszemélyes túrakajak

A TWIN stabil, nagyon gyors és fordulékony, könnyen manőverezhető. Alkalmas folyókra és tavakra, rövid kirándulásokra és hosszú túrákra is. Egyaránt megfelel kezdőknek és tapasztalt kajakosoknak. Belsejében bőséges a hely két felnőttnek.

Fedélzetének kialakítása a Roteko nagy beülős páros kajakjaitól eltérően két külön beülővel ellátott ami lehetőséget ad hullámkötény használatához, ezzel a kajakozós szezont lehet ezzel a hajóval akár négy évszakúra nyújtani.

A TWIN különleges, erősített, külön kajakgyártáshoz kifejlesztett alapanyagból készül. Bevált és gondosan kidolgozott szerkezeti elemeinek többségét maga a ROTEKO állítja elő. Nagyon kényelmes, tartós üléseit italtartó egészíti ki. Nagy, cserélhető gerinc-élvédő óvja meg horzsolástól, ha a parton vonszolják. Mindezeknek köszönhetően a TWIN masszív és biztonságos kajak, nagyfokú komforttal és jó menettulajdonságokkal, nehezebb folyóvizeken és nyugodt tavakon is

Lenght Between 4-5 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering None
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.