Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roteko Solina Touring Kayak with rudder

Color
Yellow-orange
1,053.96 EUR (871.04 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Can be ordered
Manufacturer: Roteko
Model: ROK00032

Description

Roteko

A Krakkótól nem messze honos lengyel Roteko cég több mint tíz éve gyűjt tapasztalatokat a rotomod eljárásként ismert polietilén hajók gyártásában. A Roteko abban különleges, hogy saját maga tervezi termékeit és készíti a termékek gyártásához a szerszámokat, formákat, és gépeket. Üzemükben extrudálják, színezik, keverik, granulálják és porítják az alapanyagokat, majd rotációs formázással és fröccsöntéssel állítják elő a késztermékeket. A Roteko törekvése a gyártás szinte minden folyamatának egy kézben tartása, ezzel a cég kitettségének csökkentése, a gyártási költségek optimalizálása, és kiváló ár-érték arányú termékek előállítása. Kajakokat 2010 óta készítenek, mára leginkább erre szakosodtak. A megfelelően magas színvonal elérése érdekében folytonosan dolgoznak a technológia és a géppark fejlesztésén, illetve a dolgozók képzésén. Mindezek hajtóereje a munkájuk iránti elkötelezettségből eredő elégedettség, és a szándék, hogy teljesítsék vásárlóik kívánságait.

Solina kettes kajak

A SOLINA a Roteko egyik legrégebbi, legkiforrottabb páros kajakja. Ajánljuk egynapos kirándulásokra pároknak vagy háromfős családnak, de többnapos túrákra is, nagy mennyiségű felszereléssel. Ideális vonalvezetésével nem kószál erre-arra, jól tartja az egyenes irányt, jól veszi a hullámokat, megnyugtatóan viselkedik, stabil és biztonságos. Magas oldalfala mögött biztonságban érzi magát az ember. A SOLINA hatalmas beülő nyílással rendelkezik, ezért nagyon könnyű a hajóba történő ki-be szállás. 

Lenght Between 4-5 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering With rudder
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.