Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roteko Smart XL Touring Kayak

Color
Light blue
622.70 EUR (514.62 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Can be ordered
Manufacturer: Roteko
Model: ROK00027

Description

Roteko

A Krakkótól nem messze honos lengyel Roteko cég több mint tíz éve gyűjt tapasztalatokat a rotomod eljárásként ismert polietilén hajók gyártásában. A Roteko abban különleges, hogy saját maga tervezi termékeit és készíti a termékek gyártásához a szerszámokat, formákat, és gépeket. Üzemükben extrudálják, színezik, keverik, granulálják és porítják az alapanyagokat, majd rotációs formázással és fröccsöntéssel állítják elő a késztermékeket. A Roteko törekvése a gyártás szinte minden folyamatának egy kézben tartása, ezzel a cég kitettségének csökkentése, a gyártási költségek optimalizálása, és kiváló ár-érték arányú termékek előállítása. Kajakokat 2010 óta készítenek, mára leginkább erre szakosodtak. A megfelelően magas színvonal elérése érdekében folytonosan dolgoznak a technológia és a géppark fejlesztésén, illetve a dolgozók képzésén. Mindezek hajtóereje a munkájuk iránti elkötelezettségből eredő elégedettség, és a szándék, hogy teljesítsék vásárlóik kívánságait.

Smart egyes kajak

A kompakt Roteko Smart egyes kajak megfelelően biztonságos kezdőknek, ugyanakkor élvezetes evezést nyújt haladó vízi sportembereknek is. Kis méretei ellenére könnyedén elnyeli többnapos vízitúra felszerelését. Azoknak ideális választás a Smart, akik nem túl nagy kajakkal járnának be folyókat, tavakat. Nagyon fordulékony, szűk helyeken ügyesen, gyorsan manőverezhető. Stabilitása, biztonsága kiváló. Nagy a vízkiszorítása, ezáltal a teherbírása is. Beülő nyílása kényelmesen tágas. Praktikumához és komfortjához lábtámasz, vízhatlan tárolótér, felszerelés-rögzítő gumizsinór és evezőtartó járul hozzá. A Smart kétféle kivitelben készül, túra- és horgászkajakként.

 

Lenght Shorter than 4 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering None
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

5.00
1 rating
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
31/05/2023
Nagyon jó kis kajak, bár a székkel együtt én 30 kg-nak mértem a gyári 26 helyett. Nem borul, bár még csak egy hete használom, de olyan érzés, hogy mindent kibír. Kicsit mozog az orra evezéskor, de nem zavaró, jól tartja az irányt, könnyű vele fordulni is.