Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo Ocean Ski 520 XXL WWR Surfski -Special Design-

Size
XXL
Construction
WWR - carbon/kevlar
3,210.27 EUR (2,653.12 EUR + VAT)
Qty:pc
Availability: Last 1 pc in stock
Manufacturer: Nelo
Model: NEL01211|29835

Description

Nelo Surfski vonala az egyik legújabb, és legdinamikusabban fejlődő nelo típuscsalád, Népszerűségét kimagaslóan széles felhasználási területe adja. A Surfski kajakok közös jellemzője a biztonság, stabilitás, és gyorsaság, ami alkalmassá teszi a hajó használatát a hullámos oceánon, fagyos északi tengeri fjordokon, folyókon, és tavakon egyaránt. A Surfski hajótest mindegyike sit on top kialakítás, aminek köszönhetően a hajótest egy hatalmas légzsákként viselkedik, utánozhatatlan felhajtóerővel, így azt elsüllyeszteni szinte lehetetlen. A hajók a legtöbb esetben laposabb a versenyhajók aljánál, így jelentősen stabilabbak. Összességében a surfski az a kajak típus ami az adrenalindús 4-6méteres hullámok lovaglásától, egészen a síkvizi felhasználásig élmény nyújt.

A Nelo a Surfski kínálatában megtalálhatóak a teljesen kezdőknek, vagy bérléssel túráztatással foglalkozó cégeknek kínált 400, 510 Polietilén modellek mellett, a nagyon gyors és több nemzetközi versenyeredménnyel büszkélkedő 550, 560 típusok is. Akik a két véglet között keresik a kedvenc Surfski modelljüket azoknak a Vanquish, Viper 46 Ski, 520, 540, 600-as modellek adnak alternatívát.

A Surfski kajakok szinte mindegyike több méretben elérhető, így egy-egy típus formavilágán túl a pontos méretet is be lehet állítani, ezzel tökéletes kompromisszummentes hajót lehet konfigurálni.

A Sit on top kialakítások között megtalálhatóak az oldalhajóval ellátott Evolution OC1, és OC2 hajók is a tengeri kenuzás szerelmeseinek.

 

Konstrukciók:

A surfski hajók konstrukcióira jellemző, hogy nagyon strapabíróak, hiszen minimális alapkövetelmény, hogy tengeri hullámok erejével kell állniuk a sarat. A kínálatban a Polietilénektől indulva a WWR (karbon-kevlár) SCS (karbon) hajók mellett az extra könnyű AIR kivitelek is megtalálhatóak.

 

Design:

A nelo saját ingyenesen elérhető színsémával kínálja kajakjait, de ha valaki igazán egyedi személyes designt szeretne a hajójára, akkor a nelo partnerével közösen a Paddle Sport Designnal kell együttműködni.

520

SZÁLLJ BE ÉS INDULJ! Ha tudsz evezni, és már kipróbáltad az első hullámokat, és az óceán még többet kíván tőled, akkor az 520 a megfelelő választás, hiszen ez a hajó tökéletes választás minden olyan személy számára, aki valóban szeretne belevágni a surfski sportba. A hajó hátsó része széles stabil így könnyen lehet vele elkapni a hullámokat, de sík vizen sem okoz csalódást a hajó sebessége. Az új oldalfogantyúkkal könnyű hordozni. Ideális mindazok számára, akik kényelmet és sebességet keresnek minden vízfelületen. Méreteinek köszönhetően a hajó irányíthatósága könnyű, gyerekjáték vele az irányváltás és a hullámokon való szörfözés; végül, de nem utolsósorban a rövidebb hajót könnyen szállíthatunk egy normál autótető csomagtartón a közlekedési szabályok betartásával.

 

 

If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.