Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo K1 Viper 60 A1 Fitness Kayak

Size
One Size
Construction
A1 - fiberglass
1,694.15 EUR (1,400.13 EUR + VAT)
Qty:pc
Availability: Last 1 pc in stock
Manufacturer: Nelo
Model: NEL00131|894470

Description

Nelo Viper 60

A Viper család a Nelo kínálatának egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A siker annak köszönhető, hogy a Viper család kimagaslóan széles választékot kínál, Mini Viper után 42-44-46-48-51-55-60 cm szélességgel, így minden fitness sportoló megtalálja a pontosan neki tökéletes hajót. A Viper családra jellemző, hogy a széles méretválasztékán túl különféle konstrukcióban és hihetetlen széles alkatrész/extra választékot kínál.

A hajó

A Viper 60 a belépő szintű hajó tapasztalatlan kajakosok számára a Viper sorozatból. Egy klasszikus túramodell térfogatával, 60 cm-es maximális szélességével és 520 cm-es hosszával a 60-as minden tapasztalatlan sportoló hajója, aki első fitnesz hajóját keresi.

A 60 a rendkívül széles Viper kínálatnak legszélesebb modellje. A Viper 60 esetében a stabilitás kerül előtérbe. A Viper 60 olyan fitnesz hajó, amelynek sebessége, a hasonló szélességű túrahajóknál jelentősen gyorsabb, súlya jelentősen alacsonyabb, siklása egyértelműen fitnesz élményt okoz.  A 60-at jellemzően azon vásárlók kedvelik, akik a stabil, de lomhább nehezebb polietilén vagy kompozit túra hajókból gyorsabb fitnesz hajókra szeretnének váltani, de a stabilitást nem szeretnék beáldozni. A 60 esetében a lábtámasz szélességét már hozzá igazították a hajó szélességéhez a, így nagyobb kényelmet, felületet kaptunk a lábfej részére.

Testreszabás

Nincs elképzelése a leendő hajó külalakjáról? Semmi probléma! A nelo színsémáin kívül kapcsolatba léphet partnerünkkel, a Paddle Sports Designnal, hogy kiválassza a legjobb, személyes designt, így teljesen egyedi hajót tud magának tervezni.

Szerelvények

A VIPER 60 szerelvényei a konstrukció típusától függően változhatnak.

 

If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.