Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo Berlengas A1 Touring Kayak

Color
White-blue
2,553.34 EUR (2,110.20 EUR + VAT)
Qty:pc
Availability: Last 1 pc in stock
Manufacturer: Nelo
Model: NEL00548|44164

Description

Nelo cég hírnevét egyértelműen a síkvizi versenysport eredményeknek köszönheti (2023-ig 116db olimpiai érem), A síkvizi hajóknak a rengeteg jó tulajdonsága között egyik nagyon fontos tulajdonsága a kompozit hajótest tökéletes merevsége. A Nelo filozófiába nem kizárólag a topversenyzők kiszolgálása tartozik, hanem (mint akár a Formula 1-es csapatoknál is jellemző) a versenysportból nyert tapasztalatok, innováció, technikai fejlesztések, adoptálása más ágazatokba. Így találhatunk megszólalásig hasonló megoldásokat a fitness, surfski, és a touring vonalaknál, legyen szó hajótest titkos rétegrendjéről, gyártástechnológiáról, vagy alkatrészekről. A touring, és a sprint hajók egyik közös pontja a kompozit hajótest. A Nelo cég a touring vonal esetében nagyon hasonló rétegrendet, és gyártási technológiát alkalmaz, aminek egyik fontos nem titkolt eleme az epoxy gyanta alkalmazása, a vákuum eljárás, és a gyártás során alkalmazott speciális hőkezelési technológia. Az eredmény minden esetben a hagyományos eljárásokkal szemben egy minden tulajdonságában jobb szerkezet.

A Nelo Touring modelljei között jelenleg 5 különböző egyes, és 2 páros hajó is megtalálható. A széles választék oka, egyszerű. A nelo törekszik minden igényt kiszolgálni, és alternatívákat nyújtani a különböző vízfelületeken, különböző evezési stílussal, rendelkező kajakosoknak. Minden hajó tárolórekeszekkel, és kormánnyal is ellátott. A Nelo nem kínál basic kivitelt a vásárlók részére, így hajóinak mindegyike már alap felszereltségében is alkalmas a komolyabb túrázásokra.

Végül de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a hajók páratlan balanszát, amely az ülés, és lábtámasz pozíciók széles intervallumban történő állításával válik tökéletessé, ezzel lehetőséget ad alacsony, és magas kajakosok kényelmes evezéséhez. függetlenül, hogy a túrahajóknak mekkora a terhelése.

Berlengas

A Berlengas a nelo páros (két beülős) túrahajóinak a rövidebb (545cm), szélesebb (70cm), és stabilabb (10) képviselője. a Paramétereiből következik, hogy a Berlengas kiváló túrahajó, amit könnyebb sportolásra a rövidebb-hosszabb túrákra illetve kikapcsolódásra, szórakozásra terveztek. A Berlengas extrém 10-es stabilitással képes cirkálni a tengeren és a folyón. Páros kajakként 545cm hosszú így a páros kajakok között, egy nagyon könnyen kezelhető típus. 2 vízzáró rekesszel, mentőkötéllel, fogantyúkkal és a hátsó kormánylapáttal van felszerelve. Jó hajó kezdőknek és családoknak kiváló választás.

 

Lenght Longer than 5 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering With rudder
Material A1 - fiberglass
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.