Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roto Vis 420 Basic Sit On Top Kayak

Color
Light Green
602.05 EUR (497.56 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Last 1 db in stock
Manufacturer: Roto
Model: ROT00075

Description

ROTO Attivo

A ROTO több mint 70 éves hagyományokkal rendelkező családi vállalkozás. A központ Szlovéniában van. A termelést 7 gyárban szervezik különböző európai országokban. A cég több mint 450 embert foglalkoztat, árbevétele 60 millió euró volt. A ROTO a világ 55 országába exportálja termékeit. A Pavlinjek család által irányított vállalat termékei minőségével világszerte hírnevet szerzett.

A cég fő termelési szegmensei a sport, a mezőgazdaság, az ipar és a kertészet. A műanyag kompozitok és a legújabb gyártási technológiák felhasználásával a ROTO kajakokat, kenukat és nagy teljesítményű motorcsónakokat is gyárt.

Az egyedi fröccsöntő (rotomod) technológiával gyártott ROTO termékek az ipari szektorok széles skáláját szolgálja ki, beleértve az építőipar, az autóipar, a hajózás, a logisztika, és a mezőgazdaság, ahol az ide tartozó gépek kisebb-nagyobb alkatrészei gyártását végzi.

A ROTO azon dolgozik, hogy növelje termékei értékét azok dizájnjának fejlesztésével, az anyagok és a modern gyártási technológiák intelligens használatával, valamint a kiváló minőségű gyártás biztosításával.

VIS

A Vis egy új sit on top család a roto Attivo-nál . A család tagjai között megtaláljuk az egy személyes 260, és 290-es illetve a páros 420-as modelleket. A Vis családra jellemző, hogy a tervezésnél szem előtt tartották a biztonságot, sebességet, a széles felhasználhatóságot, illetve a dizájnt. A Vis sit on top hajóknak kellemesen lekerekített formái már első ránézésre is feltűnőek. Ha tüzetesebben megnézzük az arányait felfedezhetjük a kecsesebb vonalvezetését, a felhúzott orr részének köszönhetően a könnyedén, és stabilan szalad át a hullámokon. A roto Attivo kiemeli, hogy a Vis család tagjai nem esnek kétségbe egy nagyobb termetű, akár 110kg-os kajakostól, de akkor sem ha a hullámos tenger helyett zegzugos helyeken kell velük manőverezni.

 

Lenght Between 4-5 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering None
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.