Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roteko Jett Touring Kayak

Color
Yellow-green
646.65 EUR (534.43 EUR + VAT)
Qty:db
Availability: Last 1 db in stock
Manufacturer: Roteko
Model: ROK00008

Description

Roteko

A Krakkótól nem messze honos lengyel Roteko cég több mint tíz éve gyűjt tapasztalatokat a rotomod eljárásként ismert polietilén hajók gyártásában. A Roteko abban különleges, hogy saját maga tervezi termékeit és készíti a termékek gyártásához a szerszámokat, formákat, és gépeket. Üzemükben extrudálják, színezik, keverik, granulálják és porítják az alapanyagokat, majd rotációs formázással és fröccsöntéssel állítják elő a késztermékeket. A Roteko törekvése a gyártás szinte minden folyamatának egy kézben tartása, ezzel a cég kitettségének csökkentése, a gyártási költségek optimalizálása, és kiváló ár-érték arányú termékek előállítása. Kajakokat 2010 óta készítenek, mára leginkább erre szakosodtak. A megfelelően magas színvonal elérése érdekében folytonosan dolgoznak a technológia és a géppark fejlesztésén, illetve a dolgozók képzésén. Mindezek hajtóereje a munkájuk iránti elkötelezettségből eredő elégedettség, és a szándék, hogy teljesítsék vásárlóik kívánságait.

JETT ECOline egyes kajak

Egyszemélyes kajak, tavakra és csendes folyókra. Karcsú alakjának köszönhetően nagy sebesség érhető el vele. Lapos feneke biztonságot ad, hosszbordáival nagyon jól tartja az egyenes irányt a JETT, ugyanakkor könnyen manőverezhető is. A Jett beülője a szokásos túrakajakokhoz mérten kifejezetten nagy ezáltal könnyű a ki-be szállás, illetve nagyobb termetű kajakosok számára is komfortos A JETT, akárcsak a ROTEKO egyéb modelljei, speciális rotomod eljárással polietilénből készül. Bevált és gondosan kidolgozott szerkezeti elemeinek többségét maga a ROTEKO állítja elő. Nagyon kényelmes, tartós ülését italtartó egészíti ki. Nagy, cserélhető gerinc-élvédő óvja meg horzsolástól, ha a parton vonszolják.

 

Lenght Between 4-5 meters
Width More than 60 centimeters
Manouvering None
Material One Layer Polyethylene
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.