Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo Ocean Ski 560 WWR Surfski

Size
One Size
Construction
WWR - carbon/kevlar
3,084.34 EUR (2,549.04 EUR + VAT)
Qty:pc
Availability: Last 1 pc in stock
Manufacturer: Nelo
Model: NEL00526|23881

Description

Nelo Surfski vonala az egyik legújabb, és legdinamikusabban fejlődő nelo típuscsalád, Népszerűségét kimagaslóan széles felhasználási területe adja. A Surfski kajakok közös jellemzője a biztonság, stabilitás, és gyorsaság, ami alkalmassá teszi a hajó használatát a hullámos oceánon, fagyos északi tengeri fjordokon, folyókon, és tavakon egyaránt. A Surfski hajótest mindegyike sit on top kialakítás, aminek köszönhetően a hajótest egy hatalmas légzsákként viselkedik, utánozhatatlan felhajtóerővel, így azt elsüllyeszteni szinte lehetetlen. A hajók a legtöbb esetben laposabb a versenyhajók aljánál, így jelentősen stabilabbak. Összességében a surfski az a kajak típus ami az adrenalindús 4-6méteres hullámok lovaglásától, egészen a síkvizi felhasználásig élmény nyújt.

A Nelo a Surfski kínálatában megtalálhatóak a teljesen kezdőknek, vagy bérléssel túráztatással foglalkozó cégeknek kínált 400, 510 Polietilén modellek mellett, a nagyon gyors és több nemzetközi versenyeredménnyel büszkélkedő 550, 560 típusok is. Akik a két véglet között keresik a kedvenc Surfski modelljüket azoknak a Vanquish, Viper 46 Ski, 520, 540, 600-as modellek adnak alternatívát.

A Surfski kajakok szinte mindegyike több méretben elérhető, így egy-egy típus formavilágán túl a pontos méretet is be lehet állítani, ezzel tökéletes kompromisszummentes hajót lehet konfigurálni.

A Sit on top kialakítások között megtalálhatóak az oldalhajóval ellátott Evolution OC1, és OC2 hajók is a tengeri kenuzás szerelmeseinek.

 

Konstrukciók:

A surfski hajók konstrukcióira jellemző, hogy nagyon strapabíróak, hiszen minimális alapkövetelmény, hogy tengeri hullámok erejével kell állniuk a sarat. A kínálatban a Polietilénektől indulva a WWR (karbon-kevlár) SCS (karbon) hajók mellett az extra könnyű AIR kivitelek is megtalálhatóak.

 

Design:

A nelo saját ingyenesen elérhető színsémával kínálja kajakjait, de ha valaki igazán egyedi személyes designt szeretne a hajójára, akkor a nelo partnerével közösen a Paddle Sport Designnal kell együttműködni.

560

TELJESÍTMÉNY HAJÓ A szabályok szerint általában a hosszabb hajótestnek nagyobb nedvesített felülete ezzel magasabb súrlódási ellenállása, de az arányaiból adódóan általában jobb a siklási teljesítménye. Kifejlesztettük az új 560-as hajót, amelynél törekedtünk csökkenteni a nedvesített felületet, és a súrlódási ellenállást, ezzel az amúgy is hosszú, azaz jobb siklási tulajdonságokkal rendelkező hajó méggyorsabbra sikerült. A precíz jól megtervezett kormányszerkezetnek és hajótest kiképzésnek köszönhetően, könnyű irányt változtatni és hullámokon szörfölni.

 

 

If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.