Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo K1 Viper 55 A1 Fitness Kayak

1,707.60 EUR (1,411.24 EUR + VAT)
Manufacturer: Nelo
Model: NEL00132|33484

Description

Nelo Viper 55

A Viper család a Nelo kínálatának egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A siker annak köszönhető, hogy a Viper család kimagaslóan széles választékot kínál, Mini Viper után 42-44-46-48-51-55-60 cm szélességgel, így minden fitness sportoló megtalálja a pontosan neki tökéletes hajót. A Viper családra jellemző, hogy a széles méretválasztékán túl különféle konstrukcióban és hihetetlen széles alkatrész/extra választékot kínál.

A hajó

A Viper 55 egy olyan hajó a Viper sorozatban, amely tapasztalatlan kajakosok számára jobb kompromisszumot biztosít a sebesség és a stabilitás között. Klasszikus túramodell térfogatával, 55 cm-es maximális szélességével és 520 cm hosszúságával az 55-ös minden tapasztalatlan sportolónak megfelelő lesz, aki fitnesz hajót keres.

A 55 a rendkívül széles Viper kínálatnak második legszélesebb modellje. A Viper 55 esetében egyértelműen a stabilitás kerül előtérbe, ettől függetlenül az 55 vérbeli fitnesz hajó, amelynek sebessége, a hasonló szélességű túrahajóknál jelentősen gyorsabb, siklása egyértelműen fitnesz élményt okoz.  Az 55-öt jellemzően azon vásárlók kedvelik, akik a stabil, de lomhább túra hajókból gyorsabb fitnesz hajókra szeretnének váltani, de a stabilitást nem szeretnének engedni. Az 55 esetében a lábtámasz szélességét már hozzá igazították a hajó szélességéhez a, így nagyobb kényelmet, felületet kaptunk a lábfej részére.

Testreszabás

Nincs elképzelése a leendő hajó külalakjáról? Semmi probléma! A nelo színsémáin kívül kapcsolatba léphet partnerünkkel, a Paddle Sports Designnal, hogy kiválassza a legjobb, személyes designt, így teljesen egyedi hajót tud magának tervezni.

Szerelvények

A VIPER 55 szerelvényei a konstrukció típusától függően változhatnak.

 

Reviews

There are no reviews for this product.