Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo K1 Viper 51 A1 Fitness Kayak

Size
One Size
Construction
A1 - fiberglass
1,660.69 EUR (1,372.47 EUR + VAT)
Qty:pc
Availability: Last 1 pc in stock
Manufacturer: Nelo
Model: NEL00130|894751

Description

Nelo Viper 51

A Viper család a Nelo kínálatának egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A siker annak köszönhető, hogy a Viper család kimagaslóan széles választékot kínál, Mini Viper után 42-44-46-48-51-55-60 cm szélességgel, így minden fitness sportoló megtalálja a pontosan neki tökéletes hajót. A Viper családra jellemző, hogy a széles méretválasztékán túl különféle konstrukcióban és hihetetlen széles alkatrész/extra választékot kínál.

A hajó

A Viper 51 az eredeti Fitnesz hajó a Viper sorozatból. Klasszikus túramodell térfogatával, 51 cm-es maximális szélességével és 520 cm-es hosszával az 51-es minden olyan sportoló hajója, aki a leghagyományosabb fitneszhajót keresi.

A 51 a rendkívül széles Viper kínálatnak egyik legrégebben forgalmazott és egyben az egyik legsikeresebb modellje. Az 51 kimagaslóan népszerű a Viper fitnesz hajók között, mert az 51 cm szélessége, a hajó kialakítása rendkívül széles vevőkörnek az optimális választás, legyen az ex-versenyő vagy túra vonalról a fitnesz felé kacsingató kajakos. Az 51-es hajó a para versenyzők körében is népszerű volt, hiszen a stabilitása mellett kielégítette a sprint távok sebesség igényét. Napjainkban egyértelműen a nagybetűs fitnesz modellt ismerhetjük meg benne. Az 51 esetében már igazították a hajó szélességéhez a lábtámasz szélességét, így nagyobb kényelmet, felületet kaptunk a lábfej részére.

Testreszabás

Nincs elképzelése a leendő hajó külalakjáról? Semmi probléma! A nelo színsémáin kívül kapcsolatba léphet partnerünkkel, a Paddle Sports Designnal, hogy kiválassza a legjobb, személyes designt, így teljesen egyedi hajót tud magának tervezni.

Szerelvények

A VIPER 51 szerelvényei a konstrukció típusától függően változhatnak.

 

If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.