Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo K1 Viper 46 XXL F Fitness Kayak

Color
White-red
2,800.19 EUR (2,314.21 EUR + VAT)
Qty:pc
Availability: Last 1 pc in stock
Manufacturer: Nelo
Model: NEL00141|895915

Description

Nelo Viper 46

A Viper család a Nelo kínálatának egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A siker annak köszönhető, hogy a Viper család kimagaslóan széles választékot kínál, Mini Viper után 42-44-46-48-51-55-60 cm szélességgel, így minden fitness sportoló megtalálja a pontosan neki tökéletes hajót. A Viper családra jellemző, hogy a széles méretválasztékán túl különféle konstrukcióban és hihetetlen széles alkatrész/extra választékot kínál.

A hajó

A Viper 46 az a Viper, amely a hagyományosabb K1-es versenyformát ötvözi egy fitneszhajóval. A 46 cm-es maximális szélességével és 520 cm-es hosszával a 46 minden olyan sportoló számára megfelelő, aki sokoldalú K1-et vagy nagyobb kihívást jelentő fitneszhajót keres.

A 46 a rendkívül széles Viper kínálatnak harmadik legkeskenyebb modellje. A 46 esetében még inkább beszélhetünk egy szélesebb és stabilabb versenyhajóról, de már a hajó formájában megjelennek a klasszikus Nelo Viper elemek. A hajó szerelékezése tökéletesen azonos a verseny hajókban megszokottakkal, azokkal kompatibilis. A 46 rendkívül gyors és stabil. A 46-ot szeretettel választják masters sportolók, akiknek még fontos a sebesség, de a stabilitás, és az élvezetes fitnesz élmény elöljáró. Sok esetben említik, hogy a 46-ban evezés élménye hasonlít a régebbi szélespontos versenyhajókban tapasztaltakkal.

Testreszabás

Nincs elképzelése a leendő hajó külalakjáról? Semmi probléma! A nelo színsémáin kívül kapcsolatba léphet partnerünkkel, a Paddle Sports Designnal, hogy kiválassza a legjobb, személyes designt, így teljesen egyedi hajót tud magának tervezni.

Szerelvények

A VIPER 46 L szerelvényei a konstrukció típusától függően változhatnak.

 

Lenght Longer than 5 meters
Width Between 45-60 centimeters
Manouvering With rudder
Material F - racing
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.