Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo K1 Viper 42 A1 Fitness Kayak

Size
L
Construction
A1 - fiberglass
1,628.98 EUR (1,346.26 EUR + VAT)
Qty:pc
Availability: Last 1 pc in stock
Manufacturer: Nelo
Model: NEL01286|894379

Description

Nelo Viper 42

A Viper család a Nelo kínálatának egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A siker annak köszönhető, hogy a Viper család kimagaslóan széles választékot kínál, Mini Viper után 42-44-46-48-51-55-60 cm szélességgel, így minden fitness sportoló megtalálja a pontosan neki tökéletes hajót. A Viper családra jellemző, hogy a széles méretválasztékán túl különféle konstrukcióban és hihetetlen széles alkatrész/extra választékot kínál.

A hajó

A Viper 42 az a Viper, amely stabilitásában és sebességében is hasonló egy normál verseny K1-hez. 42 cm-es maximális szélességével és 520 cm-es hosszával a 42 a megfelelő hajó minden olyan sportoló számára, aki stabil verseny K1-re vágyik.

A 42 a rendkívül széles Viper kínálatnak a legkeskenyebb modellje. Korábbi fitnesz modellek közül a Nelo Vintage hajó paramétereire hasonlít leginkább, ám annál stabilabb, mivel ennek laposabb az alja. A hajó szerelékezése tökéletesen azonos a versenyhajókban megszokottakkal, azokkal kompatibilis. A 42 rendkívül gyors és stabil társ lesz azon kajakosoknak, akik esetében az ezredmásodperceknél fontosabb tényező a magasabb stabilitás és komfort. A 42-et szeretettel választják masters sportolók, de utánpótlást nevelő egyesületek is, a Mini Viper és a verseny K1 közötti átülő hajónak, illetve azoknak, akik a K1-ből már inkább egy stabilabb hajóba ülnének át.

A Viper család

A Viper a Nelo kínálat egyik legrégebbi és legsikeresebb sorozata. A Viper fitnesz hajó koncepciójának a kajaksportba való bevezetése lehetővé teszi az edzést vagy a túrázást nagyszerű siklás mellett, a stabilitást nem veszélyeztetve. Széles, 42-től 60-ig terjedő sugár-tartománya minden kajakos számára megoldást kínál, mindig egyszerre biztosítva a teljesítményt és kényelmet. Ebben a tartományban a felszereltség és az extrák szintje páratlan, és pontosan olyan szinten van, mint a Nelo versenykajakoké.

Testreszabás

Nincs elképzelése az új hajójáról? Semmi probléma! A színsémáinkon kívül kapcsolatba léphet partnerünkkel, a Paddle Sports Designnal, hogy kiválassza a legjobb, személyes designt.

 

If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.