Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo C-Trek A1 Touring Kayak

Color
Green
1,916.48 EUR (1,583.87 EUR + VAT)
Qty:pc
Availability: Last 1 pc in stock
Manufacturer: Nelo
Model: NEL00726|44165

Description

Nelo cég hírnevét egyértelműen a síkvizi versenysport eredményeknek köszönheti (2023-ig 116db olimpiai érem), A síkvizi hajóknak a rengeteg jó tulajdonsága között egyik nagyon fontos tulajdonsága a kompozit hajótest tökéletes merevsége. A Nelo filozófiába nem kizárólag a topversenyzők kiszolgálása tartozik, hanem (mint akár a Formula 1-es csapatoknál is jellemző) a versenysportból nyert tapasztalatok, innováció, technikai fejlesztések, adoptálása más ágazatokba. Így találhatunk megszólalásig hasonló megoldásokat a fitness, surfski, és a touring vonalaknál, legyen szó hajótest titkos rétegrendjéről, gyártástechnológiáról, vagy alkatrészekről. A touring, és a sprint hajók egyik közös pontja a kompozit hajótest. A Nelo cég a touring vonal esetében nagyon hasonló rétegrendet, és gyártási technológiát alkalmaz, aminek egyik fontos nem titkolt eleme az epoxy gyanta alkalmazása, a vákuum eljárás, és a gyártás során alkalmazott speciális hőkezelési technológia. Az eredmény minden esetben a hagyományos eljárásokkal szemben egy minden tulajdonságában jobb szerkezet.

A Nelo Touring modelljei között jelenleg 5 különböző egyes, és 2 páros hajó is megtalálható. A széles választék oka, egyszerű. A nelo törekszik minden igényt kiszolgálni, és alternatívákat nyújtani a különböző vízfelületeken, különböző evezési stílussal, rendelkező kajakosoknak. Minden hajó tárolórekeszekkel, és kormánnyal is ellátott. A Nelo nem kínál basic kivitelt a vásárlók részére, így hajóinak mindegyike már alap felszereltségében is alkalmas a komolyabb túrázásokra.

Végül de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a hajók páratlan balanszát, amely az ülés, és lábtámasz pozíciók széles intervallumban történő állításával válik tökéletessé, ezzel lehetőséget ad alacsony, és magas kajakosok kényelmes evezéséhez. függetlenül, hogy a túrahajóknak mekkora a terhelése.

C-Trek

A C-Trek az a túrakajak ami minden körülményre fel van készülve, így hasonlóan kiválóan viselkedik zord, hullámos, szeles nyílt vízi körülmények között, mint nyugodt rejtett hullámvédett öblök vízfelületén. Kivételes siklóképessége megkönnyíti a hosszú túrák megtételét, a hajó átlagsebessége a formájának, és dimenzióinak köszönhetően átlagnál jelentősen magasabb. A felszereltsége gazdag, a  három vízhatlan rekesze nagy teherbírást könnyű pakolhatóságot és tökéletes súlyelosztást tesz lehetővé. A hajón megtalálható a mentőkötél, vonókötéllel és felhúzható kormány. A C-Trek tökéletes választás azoknak akik hosszabb túrákat terveznek, akik a túraútvonaluk során be mernek vállalni ismeretlen vízfelületeket, kitettebb partszakaszokat esetleg átkeléseket, a hajó ezen kalandok során is biztos társuk lesz.

 

Lenght Longer than 5 meters
Width Between 45-60 centimeters
Manouvering With rudder
Material A1 - fiberglass
If you would like to purchase the product with installments, add it to the cart and select Cetelem Online Credit at checkout.

Reviews

There are no reviews for this product.