Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nelo Azores A1 Touring Kayak

1,452.10 EUR (1,200.08 EUR + VAT)
Manufacturer: Nelo
Model: NEL00065|44166

Description

Nelo cég hírnevét egyértelműen a síkvizi versenysport eredményeknek köszönheti (2023-ig 116db olimpiai érem), A síkvizi hajóknak a rengeteg jó tulajdonsága között egyik nagyon fontos tulajdonsága a kompozit hajótest tökéletes merevsége. A Nelo filozófiába nem kizárólag a topversenyzők kiszolgálása tartozik, hanem (mint akár a Formula 1-es csapatoknál is jellemző) a versenysportból nyert tapasztalatok, innováció, technikai fejlesztések, adoptálása más ágazatokba. Így találhatunk megszólalásig hasonló megoldásokat a fitness, surfski, és a touring vonalaknál, legyen szó hajótest titkos rétegrendjéről, gyártástechnológiáról, vagy alkatrészekről. A touring, és a sprint hajók egyik közös pontja a kompozit hajótest. A Nelo cég a touring vonal esetében nagyon hasonló rétegrendet, és gyártási technológiát alkalmaz, aminek egyik fontos nem titkolt eleme az epoxy gyanta alkalmazása, a vákuum eljárás, és a gyártás során alkalmazott speciális hőkezelési technológia. Az eredmény minden esetben a hagyományos eljárásokkal szemben egy minden tulajdonságában jobb szerkezet.

A Nelo Touring modelljei között jelenleg 5 különböző egyes, és 2 páros hajó is megtalálható. A széles választék oka, egyszerű. A nelo törekszik minden igényt kiszolgálni, és alternatívákat nyújtani a különböző vízfelületeken, különböző evezési stílussal, rendelkező kajakosoknak. Minden hajó tárolórekeszekkel, és kormánnyal is ellátott. A Nelo nem kínál basic kivitelt a vásárlók részére, így hajóinak mindegyike már alap felszereltségében is alkalmas a komolyabb túrázásokra.

Végül de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a hajók páratlan balanszát, amely az ülés, és lábtámasz pozíciók széles intervallumban történő állításával válik tökéletessé, ezzel lehetőséget ad alacsony, és magas kajakosok kényelmes evezéséhez. függetlenül, hogy a túrahajóknak mekkora a terhelése.

Azores

Az Azores egy nagyon stabil tengeri kajak, így kezdők számára is jó választás. Bár tengeri kajakról van szó, ez a hajó lehetővé teszi a kajakos számára, hogy a ne csak tengeren, hanem, tavakon vagy folyókon cirkáljon, nagy stabilitással és kellemes sebességgel. Az Azores egy versenytársaihoz képest rövid kajak, így jellemzően szállítása, és tárolása könnyebb, a hajó manőverezhetősége jobb. Fel van szerelve minden biztonsági szabályozási funkcióval, mint például mentőkötél, vonókötél és fogantyúk, valamint két vízzáró rekesszel és visszahúzható kormányrúddal. A hajó tökéletesen alkalmas rövid, és közepesen hosszú akár többnapos túrára, nem kizárólag nyílt vízfelületen, de manőverezhetősége miatt kisebb zegzugosabb helyeken is.

 

Reviews

There are no reviews for this product.